Quand même

vanaf € 455.000

reeds 85% verkocht

147 m²
Contacteer ons

In de bruisende Lippenslaan vlakbij het Alfred Verweeplein bevindt zich dit kleinschalig project bestaande uit een handelsruimte en 5 woonappartementen, en dit op wandelafstand van het strand en het station. De strakke uitlijning van het project zorgt voor een tijdloze en verfrissende architectuur die onmiddellijk in het oog springt. Het project biedt achteraan een open zicht op het plein ter hoogte van de Margaretakerk. Hierdoor is een open zicht en de bijhorende privacy een niet te onderschatten pluspunt. Het project is voorzien van een handelsruimte met een oppervlakte van +- 135m² met een private buitenruimte aan de achterzijde en een kelderberging/archiefruimte van ca. 30m². De appartementen op de eerste tot en met de vierde verdieping hebben een totale oppervlakte van 94,3m², zijnde 85m² woonoppervlakte en 9.3m² terras en zijn als volgt ingedeeld: - Hall met gastentoilet, - Living met zit- en eetplaats en toegang tot het balkon aan de voorzijde, - Open, volledig ingerichte keuken, - Aansluitende, zeer praktische bergruimte/wasplaats, - Twee slaapkamers met toegang tot het balkon aan de achterzijde, - Badkamer voorzien van ligbad of inloopdouche en wastafel. Fietsenberging, privatieve kelderberging alsook afvalberging in de kelder van het gebouw aanwezig. Kom langs op kantoor of maak een afspraak om de plannen in te kijken!

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen in ons aanbod hebben!

Uw pand ook tussen ons aanbod?

RH VASTGOED is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.