Nieuwbouw

Nieuwbouw : Residentie \

Residentie "Zeebergen“ - nieuwbouwproject te Duinbergen

Krommedijk 68 - 70
8301 HEIST-AAN-ZEE

Residentie "Zeebergen“ betreft een eigentijds, energiezuinig nieuwbouwproject met een moderne architectuur, grote glaspartijen en zuidgerichte zonneterrassen. Zeer aangename ligging nabij het Directeur–Generaal Willemspark, het strand en de zeedijk en verscheidene sportaccommodaties. Het project bestaat uit 15 woonappartement (1-3slpks), ondergrondse parkeerplaatsen, private kelderbergingen, vuilnisberging en fietsenberging.Alle appartementen zijn voorzien van een aangenaam zonneterras en...
Reeds 93% Verkocht
Nieuwbouw : \

"De Vrije" - nieuwbouwproject te Ramskapelle

Vrijestraat
8301 RAMSKAPELLE

"De Vrije" - nieuwbouwproject te Ramskapelle De ziel van dit project is de weerspiegeling van de authenticiteit en het alom gekende landelijk karakter van Ramskapelle en zijn omliggende polders. De verfijnde keuze van de materialen, de speling met de hoogtes en de kleuren van de gevels, moeten elk huis zijn eigen karakter geven.
Nieuwbouw : Residentie \

Residentie "De Markt" - nieuwbouwproject te Heist

Hermans-Lybaertstraat 39
8301 HEIST-AAN-ZEE

De residentie “DE MARKT” is een eigentijds nieuwbouwproject bestaande uit 14 appartementen op een top ligging in het centrum van Heist. Dit project staat garant voor wonen met uitstraling op een centraal gelegen en interessante plek op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, de zeedijk, het strand,… Het project biedt een diversiteit aan appartementen gaande van suites, 1 en 2 slaapkamerappartementen tot een mooi dakappartement met 3 slaapkamers. De appartementen genieten van een mooi...
Reeds 100% Verkocht
Pagina 1 van 0 [3 zoekertjes]

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen in ons aanbod hebben!

Uw pand ook tussen ons aanbod?

RH VASTGOED is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.