Zeedijk 2, 8380 ZEEBRUGGE

Beschrijving

Horecazaak in een unieke setting, zijnde een 19e eeuwse kelder op de Zeedijk te Zeebrugge. De pure nostalgie en grandeur die deze zaak uitademt, is écht genieten. Er kan een ruim terras gecreëerd worden op de Zeedijk, wat een zeer grote, extra troef betekent. Het eigendom bevindt zich in een geklasseerde doch gemoderniseerd oud hotelgebouw die omgevormd werd naar een residentie.

Momenteel staat de zaak gekend als een koffie-en ijsbar die door velen door het interieur en de warme ontvangst bemind wordt. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden met de zaak (wijn -en tapasbar bvb.) De keuken is nieuw en werd nooit ten volle gebruikt gezien er geen echte restauratie wordt gegeven.

 

Waarom verkopen de eigenaars? Zij baten de zaak slechts enkele dagen in de maand uit voor hun plezier en als hobby. Gezien hun pensioengerechtigde leeftijd verkopen ze graag aan een nieuwe eigenaar om deze zaak verder te laten floreren.

Het eigendom is voorzien van een verbruikzaal van 34 plaatsen maar kan ook nog uitgebreid worden. Verder is er naast de ingerichte keuken ook nog veel berging alsook een afzonderlijke kelderruimte die te bereiken is vanuit de zaak zelf.

 Prijs: € 365.000
Magnifiek ingerichte zaak op de Zeedijk - Zeebrugge
192 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 365.000
Kadastraal inkomen € 1.431
Adres Zeedijk 2, 8380 ZEEBRUGGE
Bewoonbare opp. 192 m²
Perceel breedte 156 m
Beschikbaarheid Bij akte
Financiële Info
Energie certificaat
EPC N° 2327510
EPC In aanvraag
Comfort
Verwarming CV op gas
Keuken Hyper-geïnstalleerd
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning Nog niet aangevraagd
Bestemming Nog niet aangevraagd
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we nieuwe panden die met uw zoekcriteria overeenkomen in ons aanbod hebben!

Uw pand ook tussen ons aanbod?

RH VASTGOED is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.