Gratis schatting

Gratis schatting


De bepaling van de juiste verkoopwaarde is de eerste, beslissende stap bij het in verkoop stellen van uw pand. Alvorens u de verkoopprijs vastlegt zijn er enkele zaken die u moet weten over de vastgoedmarkt. Het is immers de huidige markt die de verkoopprijs van uw pand bepaalt.

We kennen uw buurt en aan de hand van verschillende vergelijkingspunten uit de onmiddellijke omgeving kunnen we een eerlijke en realistische waardering van uw woning weergeven. Deze waardebepaling is volledig vrijblijvend voor U. Als u gaat verkopen, wilt u een aanpak die daarbij past. Wanneer u met ons in zee gaat, bepalen we samen met u de slimste verkoopstrategie.

Een verkeerde prijsbepaling kan uw financiële toestand zwaar beïnvloeden. U kan geld verliezen door een onderwaardering, maar wat veeleer voorkomt is vermogensverlies door overwaardering.
Hier spreken we over het ‘’verbranden’’ van de woning op de vastgoedmarkt en zijn de bezoekers dan ook logischerwijze op één hand te tellen.

Na de prijszetting stellen wij uw verkoopdossier volledig samen. Alle door de wet vereiste documenten zullen opgevraagd en bewaard worden op het agentschap. Dit gebeurt efficiënt en in volledige discretie.

Gedurende de ganse verkoopopdracht  zal U inlichtingen verkrijgen betreffende de bezoeken.
Kandidaat-kopers worden rondgeleid met alle respect voor uw woning.

Indien wij een koper voor uw woning gevonden hebben stellen wij een volgens de wet geldende verkoopovereenkomst op. Na goedkeuring door de notaris, wordt de overeenkomst getekend door beide partijen. Wij begeleiden U tot het verlijden van de notariële akte, pas dan is onze opdracht volbracht!